За Automania

Фирма АВТОМАНИЯ ЕООД съществува от повече от 20 години и е официален дистрибутор за България на марките CarPlan (автокозметика и принадлежности) и CarLube (масла и автодобавки), разполага също и с богата гама от автоаксесоари – стелки, калъф волани, антени и много други.

Благодарение на дългогодишното сътрудничество с английската фирма Tetrosyl Ltd, която е производител на по-горе посочените марки, АВТОМАНИЯ ЕООД успешно разпространява и налага на българския пазар автокозметика, масла и автодобавки с високо качество, с които можете да поддържате Вашия автомобил изключително добре.

CarPlan предлага пълна гама продукти за поддръжка на автомобила и е най-продаванта марка във Великобритания. Асортиментът включва всичко, което може да бъде необходимо за почистването, поддръжката и възстановяването на автомобила, както отвътре, така и отвън. CarPlan присъства на пазара със своите първокласни продукти още от края на 60-те години на миналия век. Благодарение на опита и приемствеността непрекъснато се обновява и обогатява цялостната гама, за да се удовлетворят постоянно променящите се нужди на клиентите.

Carlube е най-големият независим британски производител на масла и автодобавки за автомобили, които предлага изключително богата гама от продукти подходящи за постоянно променящатите се спецификации на съвремените автомобили.

0 +

Години опит

Опита на АВТОМАНИЯ ЕООД в търговията с автоаксесоари и автокозметика натрупан през годините, позволява на фирмата да има увереност в качеството на предлаганите от нея продукти, както сега така и за в бъдеще. Благодарение, на което богатият асортимент от артикули е готов да задоволи всички настоящи и бъдещи кленти на фирмата.

0 %

Репутация

Репутацията на фирмата, известна с непрекъснатите си иновации в продуктите и с креативната си развойна дейност отреждат място на CarPlan и на Carlube сред най-високо технологичните.